طراحی برای زندگی
یک شیوه طراحی است که بر پایه ادغام انسان و فناوری منجر به طراحی پایدار میشود.

هدف از طراحی، بهبود زندگی و ایجاد ارتباط بیشتر میان انسان با جهان پیرامونش است. از زمانی که ما با خطر پاندمی روبرو شدیم، طراحی مبتنی بر انسان کمتر مشاهده شد. ما به ابزارها، فرآیندها و محیطی نیاز داریم تا به راحتی بتوانیم فناوری و نوآوری را در طراحی پایدار به یکدیگر ارتباط دهیم.
درست است که بحران زیستمحیطی توسط دانشمندان پیشبینی شده بود، اما این پاندمیسریعتر از تصور ما پیشرفت کرد. در این همهگیری، ما با خطری مواجه شدیم که باید تمام تلاش خود را برای حفظ زندگی خود انجام میدادیم.
ما قبل از این همهگیری فکر میکردیم با استفاده از فناوری میتوانیم با بحران زیستمحیطی مقابله کنیم. اما این بیماری همه باورها را وارونه کرد. مسائل به شدت شخصی شدند و هر کس برای بقای جان خود تلاش کرد.
برای پرداختن به طراحی پایدار، باید به جای دنیای مصنوعی ساخته دست انسان، بیشتر به دنیای واقعی و طبیعی توجه کنیم. به این معنی که، طراحان باید رویکرد انسان محور و احساسی نسبت به طراحی داشته باشند.
هدف طراحی همیشه بهبود زندگی بشر از طریق انسانی کردن فناوری و محیط بوده است که شامل نه فقط جنبه فیزیکی انسان بلکه جنبههای عاطفی، روانی و نمادین نیز میباشد. یک طراح باید مانند یک غواص وارد عمق انسانیت شود و به تضادها و پیچیدگیهای یک انسان بنگرد. از نظر یک طراح، انسانها پایه دگرگونیها هستند.

در پروژه "طراحی برای زندگی"، طراحی با ادغام بینش و بهترین شیوهها، امکان ظهور شکل جدیدی از شیوه طراحی به نام طراحی پایدار را فراهم میکند.
این شیوه طراحی، فضایی غنی برای طراحی ایجاد میکند و با ادغام علم و طراحی باعث تقویت رویکرد طراحی انسان محور میشود.
علم طراحی همیشه از یک روش ثابت پیروی کرده است. اما طراحان دوست دارند از ابزارهای جدید برای ایجاد طرح استفادهکنند و ارزش آنها را بسنجند. در برخی پلتفرمهای طراحی، طراحان معمولا به طور جمعی در فعالیتهای مشترک شرکت میکنند و از این گردهماییها معمولا نتایج جدید و غیرمنتظرهای بیرون میآید.
آنچه که امروزه فراموش شده است، ابزارهای روزمره و در دسترس است که میتوانند تاثیر قابلتوجهی بر جامعه و محیط زیست داشته باشند. پلتفرم طراحی مجازی با استفاده از حوزه انسانی و همکاری میان طراحان، ما را به بستری مناسب برای طراحی پایدار و معقول( بر اساس حواس انسانی) راهنمایی میکند. این پلتفرم با کمک ابزارهای نقشه برداری احساسی و حالات خلقی در کنار علم و مهندسی، به عمق احساست پی میبرد و به اثبات واقعیت احساسات میپردازد.
زمانی که فناوری و انسان را با یکدیگر ادغام میکنیم، از رفتارهای انسانی برای پر کردن شکافها و یا قطع ارتباطات استفاده میکنیم. این رفتارهای انسانی شامل تفکر، احساس و عمل میباشد. با انجام این کار، مسیرهای جدیدی باز میشود که ورودیهای غیر دقیق و غیر منطقی را به اقدامات کاملا تعریف شده برای طراحی هوشمندانه و خلاقانه تبدیل میکند.
طراح حوزه طراحی پایدار، کسی است که مفاهیم طراحی مبتنی بر انسان را گرد هم میآورد. کسی که به "اگرها" و "چراها" فکر میکند. سوالاتی که بیشتر از پایههای طراحی اهمیت دارند و به ابزار و روش طراحی مربوط نمیشوند.
برای آشنایی با خدمات شرکت توسعه دانش هوادریای آسیا اینجا و در صورت داشتن سفارش همین حالا با ما تماس بگیرید.
منبع